Tvrtka GASTROdat 2020-12-30T13:08:47+00:00

Tvrtka GASTROdat

Više uspjeha uz manje uloženog vremena – još od 1992. vođena ovim motom, tvrtka GASTROdat razvija i nudi rješenje za Vaše uspješno hotelijersko poslovanje.

GASTROdat Hotelsoftware & Marketing tvrtka je stvorena prije više od dvadeset godina sa sjedištem u austrijskom turističkom gradu Salzburgu. Specijalizirana je tvrtka za razvoj i održavanje GASTROdat® hotelskog programa. Tržišni je predvodnik na području Austrije s poslovnim uspjesima na njemačkom, švicarskom, talijanskom i francuskom tržištu.

U dvadeset godina napornog rada tvrtka GASTROdat stvorila je brend prepoznatljiv razvijenom europskom turističkom tržištu. S ciljem ubrzavanja, pojednostavljenja i efikasnijeg upravljanja svakodnevnim aktivnostima u turističkom poslovanju tvrtka svakodnevno radi na razvoju svojih programa i mnogobrojnih marketinških alata.

Poštujući tradiciju i osluškujući potrebe hotelijera stvoren je proizvod koji je u mogućnosti zadovoljiti kako potrebe hotelijera tako i potrebe korisnika hotelskih smještajnih kapaciteta. Jednostavnost i brzina korištenja osigurava više raspoloživog vremena za posvećivanje gostu, a marketinški se alati brinu da se pozitivna slika hotela širi i dalje razvija.

Tvrtka danas posluje s više od 2 000 klijenata koji, koristeći GASTROdat® hotelski program i njegove marketinške alate, ostvaruju više od 250 000 rezervacija mjesečno.

Optimalno popunjavanje kapaciteta, ulaganje vremena u izgradnju i održavanje dobrog odnosa s gostima, pozitivna slika hotela, održavanje kontakta s gostima, jednostavno veće zadovoljstvo gostiju i njihovo ponovno vraćanje u posjećene hotele – samo su dio ponude GASTROdat-a koji svojim klijentima osigurava potrebne buduće prednosti u tržišnoj utakmici sve teže borbe za privlačenjem gostiju.

Tvrtka Adria GASTROdat Hrvatska d.o.o. specijalzirana je tvrtka za prodaju, razvoj i održavanje hotelskog programa GASTROdat®. Adria GASTROdat Hrvatska jedina je tvrtka ovlaštena za distribuciju i održavanje GASTROdat® proizvoda na području Hrvatske i Slovenije.

Sommerfest 2014